Jenny’s Cakery

By Jennifer Grey

Algemene voorwaarden 


I.v.m de aangepaste Corona maatregelen gelden onze normale Algemene Voorwaarden. Klanten dienen zelf de keuze te maken als ze tijdens deze periode een bestelling willen plaatsen.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Jenny's Cakery aanbiedt. Door een bestelling te plaatsten ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Jenny's Cakery.

Bestelling plaatsen
Je kunt een bestelling plaatsen via jennys-cakery@outlook.com, via www.jennyscakery.nl , facebook zakelijk, instagram zakelijk of telefonisch.
Informatie kun je opvragen via onze social media, e-mail en Whatsapp.


Het is aangeraden minimaal 3 tot 4 weken van tevoren te bestellen. Het liefst eerder zodat je zeker bent van een plekje.


Vermeld de leverdatum, het aantal personen, wensen qua design/kleuren en voorkeur voor smaak/vulling, naam/leeftijd en alle belangrijke informatie die van toepassing kunnen zijn.


Je kunt foto’s en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Foto’s ter inspiratie worden niet 100% nagemaakt tenzij het ontwerp het niet anders toelaat. Kleuren en ontwerp kunnen dus afwijken!

Als je met alles akkoord gaat, word er over gegaan tot betaling en bestelbevestiging. Hiervoor ontvang je ook het bijbehorende betaalverzoek. Na ontvangst van de (aan)betaling staat de bestelling pas definitief. Dus NIET zolang er geen (aan) betaling voldaan is.

Jenny's Cakery is niet verantwoordelijk voor leverings- en/of communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie.

Betaling
Aanbetalingen dienen binnen 4 dagen na bestellingsaanvraag te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient 14 dagen voor de leverdatum te zijn voldaan.

Als er binnen de afgesproken datum geen betaling heeft plaatsgevonden behoudt Jenny's Cakery het recht om de aanmelding te annuleren. 

  • Bestellingen en bruidstaarten
    Aanbetaling van 50% van het totaalbedrag binnen 4 dagen . Het resterende bedrag dient 8 weken voor de leverdatum te zijn voldaan.
  • Last minute bestellingen
    Zijn bestellingen binnen 14 dagen voor de leverdatum. Deze dienen direct te worden voldaan.

Bestelling annuleren en/of wijzigen
Bij bestellingen die al (aan)betaald zijn wordt er bij annulering €25,- annuleringskosten in rekening gebracht.
Eventuele gemaakte kosten zoals gepersonaliseerde taarttopper, producten die speciaal voor deze bestelling aangeschaft zijn worden extra in rekening gebracht.

  • Bij annulering tot 14 dagen (of tot 8 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum wordt je (aan)betaling geretourneerd.
  • Bij annulering binnen 14 dagen (of binnen 8 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum is restitutie van de (aan)betaling niet meer mogelijk. 

Wil je een wijziging doorgeven of je bestelling verplaatsen?
Doe dit het liefst zo snel mogelijk. Wijzigingen en verplaatsingen* kunnen tot 14 dagen(of 8 weken voor bruidstaarten) voor de leverdatum worden doorgegeven.


Wij doen altijd onze uiterste best om mee te denken en/of oplossingen te zoeken.
*(m.u.v. grote bestellingen, aantal personen, thema/ontwerp, geboetseerde figuren en speciaal bestelde artikelen).

Datum verplaatsen kan enkel vooruit en als onze agenda het toelaat.

Je bestelling wordt bij het verplaatsen omgezet in een tegoedbon ter hoogte van het factuurbedrag. De tegoedbon is 1 jaar geldig en kan eventueel in delen worden uitbesteedt.
Uiteraard mag de datum (mits wij beschikbaar zijn en met de geldende wijzigingsvoorwaarden) in overleg kosteloos worden verplaatst. Indien mogelijk kunnen we samen en in overleg kijken naar andere mogelijkheden.

Prijzen en assortiment
De vermelde prijzen op onze website zijn inclusief btw, tenzij anders is aangegeven.
Alle offertes zijn vrijblijvend, tenzij anders is aangegeven. Offertes en facturen gelden niet voor toekomstige overeenkomsten.
De prijzen en het assortiment dat op onze website wordt aangeboden kan ten allen tijde worden gewijzigd.

Allergenen
Jenny's Cakery maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken.
Dit zijn Gluten, Ei, Pinda, Noten, Soja, Melk(inclusief Lactose), Cacao en Sesam.
Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. 

Als je een allergie hebt dien je dit ten alle tijden te vermelden, zodat we samen kunnen kijken wat de opties zijn en dit dan ook volgens de juiste normen en veiligheid voor je bereid kan worden. Jenny's Cakery is niet aansprakelijk voor problemen omtrent allergenen, dit blijft ten allen tijde eigen verantwoording/risico.

Afhalen en bezorgen
De bestellingen dienen op de leverdatum en binnen de afgesproken tijd opgehaald te worden. Alle bestellingen worden in taartdozen ingepakt.

Ben je verhinderd? Neem dan tijdig contact met ons op.

Het algemene advies luidt: op de vloer van de auto (voor of achter) of in de kofferbak. Op schoot of op de stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan gaan schuiven of beschadigen.
Bij warme  temperaturen dien je je bestelling met de airco aan of de bestelling in een koeltas/koelbox met koelelementen te vervoeren.

Bestellingen kunnen tegen een meerprijs worden bezorgd. 

Als de bestelling door de klant zijn opgehaald of door ons is afgeleverd ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Jenny's Cakery is niet aansprakelijk voor vervoersschade of ontstaande schade aan de bestelde producten na het ophalen.

Bewaren
Jenny's Cakery gebruikt voornamelijk producten die in de koelkast bewaard dienen te worden.

Alle producten (m.u.v koekjes) dienen bij warme temperaturen in de koelkast bewaard te worden als ze langer dan 3 uur buiten de koelkast staan. Plaats ze niet in de volle zon.
Bij koude temperaturen kunnen alle producten op een koele plek bewaard worden ( met uitzondering van roomhoudende vullingen etc)
De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen min. 1 uur voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal tot 3 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden. Jenny's Cakery is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de bestellingen vervoerd en of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Onmacht
Jenny's Cakery is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden waarbij wij vanuit onze kant niet kunnen leveren de opdracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zullen wij dit eerst met de klant bespreken en proberen wij een passende oplossing te vinden.
Zolang wij de dienst kunnen leveren blijven de overeengekomen overeenkomsten van kracht.

Klachten
Als je niet tevreden bent over de producten dien je dit direct of binnen 24 uur na het ophalen/bezorgen te melden bij ons. Hierbij dien je een stuk van het product en foto’s te kunnen overhandigen, zodat wij deze kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen wij een passende oplossing bieden. Kun je geen stuk van het product en/of foto’s overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken dan word je klacht niet in behandeling genomen.

Copyrights en Intellectueel eigendom
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, social media pagina’s) die je op deze site aantreft bij Jenny's Cakery of zijn gelicentieerd aan Jenny's Cakery.
Jenny's Cakery mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingdoeleinden.

Copyright


Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (Jenny's Cakery en alle onderliggende pagina’s) aantreft  of zijn gelicentieerd aan Jenny's Cakery

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Jenny's Cakery.

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload worden op een hard-disk of geprint worden, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt en  de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Jenny's Cakery”,  copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en  de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Jenny's Cakery voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. 

E-mailen
Bellen
Info
Instagram