Jenny’s Cakery

By Jennifer Grey

Wie is Jenny


Laat ik mezelf eerst even voorstellen.


Ik ben Jennifer Fautoeboen Grey, het gezicht achter alle creaties van Jenny's Cakery.

Inmiddels alweer 30 jaartjes jong, geboren in Leipzig, Duitsland en alweer 29 jaar woonachtig in Helmond. 

Moeder van Nyro, onze prachtzoon van 7 jaar oud, getrouwd met de aller liefste, beste man Ronald!

Ik maak nu al sinds een aantal jaren allerlei overheerlijke creaties voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. 

Hoe is het zover gekomen..


Wat ooit begonnen was als een hobby, is inmiddels uitgelopen tot een professioneel bedrijf waar ik elke dag met passie en liefde taarten en andere lekkernijen bereid. 

Vroeger was ik al erg creatief, al was het met kleien, tekenen, knutselen, uren kon ik me verdiepen in het maken van een "knutselwerkje", totdat het in mijn ogen perfect was. Op school kreeg ik ook meestal erg hoge scores bij de creatieve vakken. Hierna ben ik de opleiding " horeca-ondernemer" gaan volgen.

Ik heb altijd in de horeca gewerkt. Ik vind het fijn om anderen te kunnen voldoen met iets lekkers en service te kunnen bieden, waardoor iemand weer voldaan en tevreden naar huis gaat. 

Met levensmiddelen en klanten werken vind ik gewoon super!

Het verlies van een dierbare was echter doorslaggevend om de banketbakkers richting op te gaan. Zij was diegene die met mij mijn allereerste " fondant taart " maakte. Zij heeft het " stokje " overgedragen en vertrouwde alles toe aan mij, haar spullen, liefde voor eten, en al haar " bak geheimen ". Bedankt tante Alie!

Mijn moeder is echter ook een grote inspiratiebron voor mij, met haar geweldige bak en kookkunsten! Al heel mijn leven lang verwent ze ons met over heerlijke lekkernijen die ze keer op keer met liefde en plezier bereid. Elke week stond er weer een ander gebakje op tafel, was er een keer geen gebak, dan waren er wel koekjes of andere lekkernijen. Ik krijg er al honger van als ik er aan denk!

Helpen en proeven als klein kind, lekker de spatel met beslag aflikken, hmmmm  wie deed dat niet?! hihi!

Het in de keuken staan zit denk ik gewoon in me, zoals de "groene vingers" bij een tuinier. 

Het geeft me zoveel voldoening om samen met de klant te overleggen wat hij/zei graag willen en dit dan te mogen en kunnen omzetten in een prachtig en natuurlijk heerlijke creatie!

Niks fijner dan het zien van een  grote glimlach op het gezicht van je klant(je)!

Daar doe ik het voor!

Heb je al trek gekregen in iets lekkers?

Kijk gerust even rond op mijn pagina en aarzel niet om wat heerlijks bij me te bestellen of een berichtje achter te laten  ;)


Liefs jullie Jenny 


The artist


E-mailen
Bellen
Info
Instagram